Forum

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    January 2010
    Location
    Italy
    Posts
    8

    ts3overlay doesn't show (but hooks) in EVE Online

    Hello!

    I've tried to make TS3 Overlay work on EVE Online with strange results. With the version provided with TS3 3.0.10.1 the plugin never worked with this game. I then decided to upgrade it to the very last version (ts3overlay 3.7.23) and the first time I launched EVE Online, it worked. When I exited the game the plugin stopped working again.

    Reading the logs I found that the DLL actually hooks correctly, but nothing is being shown in-game. Even pressing the overlay setup shortcut there is no response. I tried using "d3d9.use_present_hook=true", but it won't work either.

    Any suggestion?
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    Italy
    Posts
    8
    Hello there?

    Please help.

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    I can only send that to our overlay developer.
    And I will do that now
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    Italy
    Posts
    8
    Do you have any news about this problem?

    Thanks

    P.S.
    Confirmed on a new laptop with Windows 8 (always 64 bit)

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    Italy
    Posts
    8
    Any news? I'd like to see this fixed...

  6. #6
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    The plugin is no longer supported from us, since TeamSpeak client beta 3.0.12 was released.
    Please report bugs and problems here > http://ts3overlay.r-dev.de/
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  7. #7
    Join Date
    January 2010
    Location
    Italy
    Posts
    8
    I understand it's not your problem anymore, but I have no idea on how to contact the developer (forums are shutdown due to spam). Is there any email, user here in the forums or any other form of contact the developer?

  8. #8
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,151
    i have sent it to Mark, when it was reported. I can not tell you when he will release his next big update.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS won't show online users
    By Tygerml in forum Windows
    Replies: 1
    Last Post: July 29th, 2015, 08:55 AM
  2. ts3overlay not working but did work, on Ragnarok Online 2
    By Flodarien in forum General Questions
    Replies: 3
    Last Post: May 24th, 2013, 08:29 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •