Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354

    Solved Getting notifyclientmoved events twice

    Connecting with Putty to my TS3 Server version 3.0.8:
    Code:
    login serveradmin XYZ
    error id=0 msg=ok
    use 1
    error id=0 msg=ok
    servernotifyregister event=channel id=0
    error id=0 msg=ok
    With my TS3 client I connect to my TS3 server and I switched the channel 4 times:

    Code:
    notifyclientmoved ctid=1 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=1 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=4 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=4 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=2 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=2 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=3 reasonid=0 clid=1
    notifyclientmoved ctid=3 reasonid=0 clid=1
    Why I get every notifyclientmoved event twice?

  2. #2
    Join Date
    October 2003
    Location
    Germany
    Posts
    2,525
    Unfortunately, this is normal behavior. As your client is probably able to subscribe all channels and you registered for id=0, you'll get it once for the source channel and once for the target channel.

    I reported this around two years ago.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Quote Originally Posted by ScP View Post
    Unfortunately, this is normal behavior. As your client is probably able to subscribe all channels and you registered for id=0, you'll get it once for the source channel and once for the target channel.
    Ah ok, I understand. So I have to deal with that... :-)

  4. #4
    Join Date
    September 2013
    Posts
    1

    "servernotifyregister event=channel id=0" returns every event twice

    the servernotifyregister query command returns every event twice if the event attribute is set to channel and the id attribute set to 0. Which looks like this (if i switch the channel once):

    Name:  servernotifyregister.png
Views: 588
Size:  13.9 KB

    I tested this on a 3.0.7.1 server (linux) and an 3.0.8 server (windows) with the same result on both.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Sound Events
    By robertdeleon in forum Client Plugins / Lua Scripts
    Replies: 0
    Last Post: October 14th, 2013, 01:25 AM
  2. [.NET] Hook TS3 for looking events
    By LaBrute in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 19th, 2012, 05:17 AM
  3. [Suggestion]Fix LUA-Events
    By Master_D in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 0
    Last Post: September 9th, 2010, 07:00 PM
  4. [Question] TS3 events in C#
    By Lupo01 in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: April 5th, 2010, 12:09 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •