Forum

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 31
  1. #1
    Join Date
    September 2013
    Posts
    4

    Can't connect to a server ".ts.nfoservers.com"

    Right so I can't connect to a certain server, I can connect to any other server without issues. Just turned my PC on this morning and thats it, cant connect anymore.

    Now before I am blindly sent to http://forum.teamspeak.com/showthrea...-amp-Solutions

    I have tried it all and nothing changed, ive done complete re installs of TS3, I have reset Modem and PC more than once. All ports that should be open are open, I've tried both with and without my firewall turned on. Makes no difference.

    Fire wall or security programs aren't blocking TS3 in anyway either.

    The server I am trying to connect to is working perfectly as well, and yes the server name is 100% correct. The only thing that has changed since my TS3 was working last night is the fact its not working with the server I want now.

    Can I get some real help with this issue?

  2. #2
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    Can other people connect to the server? If yes I assume it is a temporary issue.
    You already posted a link to the troubleshooting thread. Please provide us with the "tracert" and "ping" output and the clientlog. That should help to clear things up.

  3. #3
    Join Date
    September 2013
    Posts
    4
    Client Log after trying to connect, and yeah no one else has the connection issue.

    2/09/2013 5:00:42 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.11.1 (2013-08-06 07:14:46)
    2/09/2013 5:00:42 PM Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    2/09/2013 5:00:42 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    2/09/2013 5:00:42 PM Info *** Time [PLUGINS]: 132
    2/09/2013 5:00:42 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2/09/2013 5:00:42 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2/09/2013 5:00:42 PM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 133
    2/09/2013 5:00:42 PM Info *** Time [LOAD_usb_ids]: 108
    2/09/2013 5:00:42 PM Input Info Default monitoring enabled
    2/09/2013 5:00:42 PM Info *** Time [HOTKEYS]: 149
    2/09/2013 5:00:43 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 1434
    2/09/2013 5:00:43 PM Info *** Time [INIT]: 1453
    2/09/2013 5:00:43 PM Info *** Time [NOTIFICATIONS]: 169
    2/09/2013 5:00:43 PM ClientUI Info Qt version: 4.8.3
    2/09/2013 5:00:43 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Thermaltake\AppData\Roaming\TS3Client\set tings.db
    2/09/2013 5:00:44 PM ClientUI Info Last update check was: Mon 2. Sep 07:09:27 2013
    2/09/2013 5:01:15 PM ClientUI Info Connect to server: pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:01:15 PM ClientUI Info Trying to resolve pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.pbkac.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info No TSDNS found at "ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:16 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "pbkac.ts.nfoservers.com"=216.52.148.11
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.52.148.11 9987 pbkac.ts.nfoservers.com 0 0
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.52.148.11:9987
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.52.148.11:9987 pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:01:19 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    2/09/2013 5:01:20 PM ClientUI Info LIMSTOPWATCH onEditMixedPlaybackVoiceDataEvent (plugin): 17 ms 10
    2/09/2013 5:01:20 PM ClientUI Info LIMSTOPWATCH onEditMixedPlaybackVoiceDataEvent (recorder): 26 ms 10
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 68
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    2/09/2013 5:01:20 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    2/09/2013 5:01:20 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    2/09/2013 5:01:20 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    2/09/2013 5:01:25 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2/09/2013 5:01:25 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    2/09/2013 5:01:25 PM Windows Audio Session Debug RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 24
    2/09/2013 5:01:37 PM Info Checking for updates...
    2/09/2013 5:01:37 PM TSDNS Warning getaddrinfo error: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server.
    2/09/2013 5:01:37 PM TSDNS Info DNS resolve unsuccessful for "update.teamspeak.com"
    2/09/2013 5:02:20 PM ClientUI Info Connect to server: pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:02:20 PM ClientUI Info Trying to resolve pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:02:20 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "pbkac.ts.nfoservers.com"=216.52.148.11
    2/09/2013 5:02:20 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.pbkac.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:02:24 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.52.148.11 9987 pbkac.ts.nfoservers.com 0 0
    2/09/2013 5:02:24 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.52.148.11:9987
    2/09/2013 5:02:24 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    2/09/2013 5:02:24 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.52.148.11:9987 pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:02:24 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
    2/09/2013 5:02:25 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    2/09/2013 5:02:30 PM ClientUI Info Blacklist check timeout
    2/09/2013 5:02:30 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2/09/2013 5:02:30 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    2/09/2013 5:08:00 PM ClientUI Info Connect to server: 216.52.148.11
    2/09/2013 5:08:00 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    2/09/2013 5:08:00 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.52.148.11:9987 216.52.148.11
    2/09/2013 5:08:00 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
    2/09/2013 5:08:01 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    2/09/2013 5:08:06 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2/09/2013 5:08:06 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    2/09/2013 5:09:24 PM ClientUI Info Connect to server: pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:09:24 PM ClientUI Info Trying to resolve pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:09:24 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.pbkac.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:09:24 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:09:24 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:09:24 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.pbkac.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:09:25 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "pbkac.ts.nfoservers.com"=216.52.148.11
    2/09/2013 5:09:28 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.52.148.11 9987 pbkac.ts.nfoservers.com 0 0
    2/09/2013 5:09:28 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.52.148.11:9987
    2/09/2013 5:09:28 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    2/09/2013 5:09:28 PM ClientUI Info Initiating connection: 216.52.148.11:9987 pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:09:28 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78
    2/09/2013 5:09:29 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    2/09/2013 5:09:34 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    2/09/2013 5:09:34 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  4. #4
    Join Date
    September 2013
    Posts
    4
    Ping

    Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
    Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

    C:\Users\Thermaltake>tracert pbkac.ts.nfoservers.com

    Tracing route to chicago-ts.nfoservers.com [216.52.148.11]
    over a maximum of 30 hops:

    1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
    2 37 ms 36 ms 36 ms 122-148-3-185.core.dodo.com.au [122.148.3.185]
    3 38 ms 37 ms 36 ms 122-148-4-34.core.dodo.com.au [122.148.4.34]
    4 * 37 ms * 122-148-4-33.core.dodo.com.au [122.148.4.33]
    5 42 ms 47 ms 47 ms bundle-ether21.ken39.sydney.telstra.net [165.228
    .108.153]
    6 40 ms 39 ms 39 ms bundle-ether6.ken-core4.sydney.telstra.net [203.
    50.6.145]
    7 39 ms 39 ms 39 ms bundle-ether1.pad-gw2.sydney.telstra.net [203.50
    .6.29]
    8 37 ms 39 ms 39 ms tengigabitethernet11-0.sydp-core02.sydney.reach.
    com [203.50.13.86]
    9 183 ms 178 ms 176 ms i-0-3-0-0.paix-core01.bx.telstraglobal.net [202.
    84.140.117]
    10 175 ms 175 ms 175 ms i-0-4-0-2.paix02.bi.telstraglobal.net [202.84.25
    1.38]
    11 184 ms 184 ms 184 ms te0-0-0-3.ccr21.sjc04.atlas.cogentco.com [154.54
    .11.157]
    12 186 ms 185 ms 187 ms be2017.mpd21.sfo01.atlas.cogentco.com [154.54.2.
    165]
    13 224 ms 225 ms 224 ms be2135.mpd22.mci01.atlas.cogentco.com [154.54.6.
    34]
    14 278 ms 304 ms 234 ms te0-0-0-1.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
    .25.82]
    15 235 ms 236 ms 235 ms be2006.ccr21.ord03.atlas.cogentco.com [154.54.5.
    18]
    16 235 ms 251 ms 237 ms 38.104.102.102
    17 235 ms 235 ms 235 ms border5.po2-bbnet2.chg.pnap.net [64.94.32.74]
    18 235 ms 235 ms 235 ms chicago-ts.nfoservers.com [216.52.148.11]

    Trace complete.

  5. #5
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Implyingtonks View Post
    Client Log after trying to connect, and yeah no one else has the connection issue.

    2/09/2013 5:00:42 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.11.1 (2013-08-06 07:14:46)
    2/09/2013 5:00:42 PM Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit

    2/09/2013 5:01:15 PM ClientUI Info Connect to server: pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:01:15 PM ClientUI Info Trying to resolve pbkac.ts.nfoservers.com
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.pbkac.ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:15 PM TSDNS Info No TSDNS found at "ts.nfoservers.com"
    2/09/2013 5:01:16 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "pbkac.ts.nfoservers.com"=216.52.148.11
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Lookup finished: 216.52.148.11 9987 pbkac.ts.nfoservers.com 0 0
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Resolve successful: 216.52.148.11:9987
    2/09/2013 5:01:19 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    Ufff. I can connect but my client resolves another IP:
    Code:
    02/09/2013 9:26:12	ClientUI	Info	Connect to server: pbkac.ts.nfoservers.com	
    02/09/2013 9:26:12	ClientUI	Info	Trying to resolve pbkac.ts.nfoservers.com	
    02/09/2013 9:26:12	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nfoservers.com"	
    02/09/2013 9:26:12	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts.nfoservers.com"	
    02/09/2013 9:26:12	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.pbkac.ts.nfoservers.com"	
    02/09/2013 9:26:12	TSDNS	Info	No TSDNS found at "ts.nfoservers.com"	
    02/09/2013 9:26:12	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "pbkac.ts.nfoservers.com"=216.52.148.11	
    02/09/2013 9:26:13	TSDNS	Info	TSDNS found at "nfoservers.com" and queried successfully. Result: pbkac.ts.nfoservers.com:10910	
    02/09/2013 9:26:13	ClientUI	Info	Lookup finished: pbkac.ts.nfoservers.com 10910 pbkac.ts.nfoservers.com 1 0	
    02/09/2013 9:26:13	ClientUI	Info	Resolve successful: pbkac.ts.nfoservers.com:10910	
    02/09/2013 9:26:13	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    02/09/2013 9:26:13	ClientUI	Info	Initiating connection: pbkac.ts.nfoservers.com:10910 pbkac.ts.nfoservers.com	
    02/09/2013 9:26:13	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com"=176.9.148.78	
    02/09/2013 9:26:13	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    02/09/2013 9:26:13	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    02/09/2013 9:26:13	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    02/09/2013 9:26:14	ClientUI	Info	Connect status: Connected
    It seems there is a TSDNS working in the final IP and then assigns another port different from the default.

    In your case... try connecting to 216.52.148.11:10910

  6. #6
    Join Date
    September 2013
    Posts
    4
    Holy jesus the mans a god, it worked!

    PotaBlava I owe you my first born

  7. #7
    Join Date
    December 2014
    Posts
    2

    Disconnect from TS server

    Having an odd issue connecting to my guilds TS server. I am able to successfully connect to the open servers included with the client program, just not to my guilds. I have verified that the configuration setting of their server is correct, but I am not able to log in. I find the following in the logs:

    12/24/2014 11:45:34 ClientUI Info Connect to server: utopian.ts.nfoservers.com
    12/24/2014 11:45:34 ClientUI Info Trying to resolve utopian.ts.nfoservers.com
    12/24/2014 11:45:34 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.utopian.ts.nfoservers.com"
    12/24/2014 11:45:34 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.ts.nfoservers.com"
    12/24/2014 11:45:34 TSDNS Info No TSDNS found at "ts.nfoservers.com"
    12/24/2014 11:45:34 TSDNS Info No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.nfoservers.com"
    12/24/2014 11:45:34 TSDNS Info DNS resolve successful, "utopian.ts.nfoservers.com"=72.5.102.13
    12/24/2014 11:45:38 ClientUI Info Lookup finished: 72.5.102.13 9987 utopian.ts.nfoservers.com 0 0
    12/24/2014 11:45:38 ClientUI Info Resolve successful: 72.5.102.13:9987
    12/24/2014 11:45:38 ClientUI Info Blacklist check ok
    12/24/2014 11:45:38 ClientUI Info Initiating connection: 72.5.102.13:9987 utopian.ts.nfoservers.com
    12/24/2014 11:45:38 ClientUI Info Connect status: Connecting
    12/24/2014 11:45:43 TSDNS Info TSDNS found at "nfoservers.com" and queried successfully. Result: utopian.ts.nfoservers.com:5130
    12/24/2014 11:45:43 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    12/24/2014 11:45:43 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    I have setup port forwarding rules within my router for 9987, 10033 and 30033. I even added a rule for the 5130 port listed on the TSDNS line. I disabled my computer's firewall and the firewall on the router but still no luck.

    Any thoughts?
    Thanks.

  8. #8
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Darkraj View Post

    12/24/2014 11:45:34 TSDNS Info No TSDNS found at "ts.nfoservers.com"
    12/24/2014 11:45:43 TSDNS Info TSDNS found at "nfoservers.com" and queried successfully. Result: utopian.ts.nfoservers.com:5130
    12/24/2014 11:45:43 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    12/24/2014 11:45:43 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

    I have setup port forwarding rules within my router for 9987, 10033 and 30033. I even added a rule for the 5130 port listed on the TSDNS line. I disabled my computer's firewall and the firewall on the router but still no luck.
    Try indicating utopian.ts.nfoservers.com:5130
    or directly the final ip and port 72.5.102.13:5130

    Note1: There is a TSDNS server that resolves utopian.ts.nfoservers.com:5130 but in your client log this resolution appears too late so your client connects to the default port and fails.

  9. #9
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    In addition to PotaBlavas reply: As client you do not need to open / forward any ports to be able to use TeamSpeak.

  10. #10
    Join Date
    December 2014
    Posts
    2
    Putting the port number into the connection string worked perfectly. Thanks for the response. Still don't understand why the issue though. I appreciate the response. Thanks again.

  11. #11
    Join Date
    October 2015
    Posts
    1

    Not letting me connect to any server.

    Try to connect to a team speak. Just keep getting an error. <17:43:39> Trying to resolve hostname tnlc.ts.nfoservers.com
    <17:43:40> Trying to connect to server on tnlc.ts.nfoservers.com
    <17:43:45> Failed to connect to server

    Also same thing for the test server. Don't know what to do. I have tried countless of server, but none of them are working just keep getting the same thing
    Last edited by dante696; October 6th, 2015 at 02:01 PM. Reason: merged

  12. #12
    Join Date
    November 2015
    Posts
    99

    Teamspeak dns issue?

    I'm trying to connect to specific teamspeaks with name.ts.nfoservers.com but every voice server I try that ends with name.ts.nfoservers.com I always get "failed to connect to server" only these domains, I opened a ticket with them, they are telling me to restart router and disable firewall. Using windows 3.1 Beta.
    Last edited by dante696; October 28th, 2016 at 09:09 AM. Reason: merged

  13. #13
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,716
    You should read your client log and compare the result and try with IP direct.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  14. #14
    Join Date
    November 2015
    Posts
    99
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    You should read your client log and compare the result and try with IP direct.
    I tried to connect with only the IP, it's the samething "failed to connect to server". This worked where I put the port after the domain name.ts.nfoservers.com:35310 Perhaps a dns issue? It only works with the port when connecting.

    My client log

    28/10/2016 21:18:00 ClientUI Info Connect to server: iceteamspeak.ts.nfoservers.com
    28/10/2016 21:18:00 ClientUI Info Trying to resolve iceteamspeak.ts.nfoservers.com
    28/10/2016 21:18:00 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve for possible TSDNS successful, "nfoservers.com" =(h: 208.146.44.1 p:0)
    28/10/2016 21:18:01 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve unsuccessful, "ts.nfoservers.com" DNS server returned answer with no data
    28/10/2016 21:18:01 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "iceteamspeak.ts.nfoservers.com" =(h: 64.94.238.15 p:0)
    28/10/2016 21:18:01 TSDNS Info TSDNS found at 208.146.44.1:41144, but reports 404 (can't find "iceteamspeak.ts.nfoservers.com")
    28/10/2016 21:18:23 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_ts3._udp.iceteamspeak.ts.nfoservers.com" Timeout while contacting DNS servers
    28/10/2016 21:18:27 TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful, "_tsdns._tcp.nfoservers.com" Timeout while contacting DNS servers
    28/10/2016 21:18:27 ClientUI Info Lookup finished: ip=64.94.238.15 port=9987 query=iceteamspeak.ts.nfoservers.com wasTSDNS=0 error=0
    28/10/2016 21:18:27 ClientUI Info Resolve successful: 64.94.238.15:9987
    28/10/2016 21:18:27 ClientUI Info Blacklist check ok
    28/10/2016 21:18:27 ClientUI Info Initiating connection: 64.94.238.15:9987
    28/10/2016 21:18:27 TSDNS Info A/AAAA DNS resolve successful, "blacklist.teamspeak.com" =(h: 46.105.112.65 p:0)
    28/10/2016 21:18:27 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    28/10/2016 21:18:27 Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    28/10/2016 21:18:27 ClientUI Info Connect status: Connecting
    28/10/2016 21:18:32 ClientUI Info Connect status: Disconnected
    28/10/2016 21:18:32 ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    Last edited by AGamer; October 28th, 2016 at 10:16 PM.

  15. #15
    Join Date
    August 2017
    Posts
    1

    Cannot Connect to a team speak server

    I tried to connect to a ts3 server and when ever I try to connect it doesn't allow me to, I know that the IP is correct and just pops up with an error at the bottom without a sound or anything here are the logs.

    <03:07:07> Trying to resolve hostname the508thpir.ts.nfoservers.com
    <03:07:09> Failed to resolve hostname 'the508thpir.ts.nfoservers.com'

    all another ts3 work fine except this one for some reason I'm not sure

    Things I've tried: Change my DNS, Restart my PC and Internet, Reinstall TS3.

    If you could help in any way I would be grateful.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] "Connect" and "Add to Bookmarks" options gray
    By BigBrain in forum Client Support
    Replies: 30
    Last Post: January 14th, 2016, 07:39 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: July 8th, 2015, 10:39 AM
  3. [Evaluation] Add: Right-click users from "List All Clients" to view the "Server Groups Dialogue"
    By Morthawt in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: February 22nd, 2014, 08:18 PM
  4. How to remove "connect" and "disconnect" popups on overlay?
    By Floydrose in forum General Questions
    Replies: 1
    Last Post: July 30th, 2012, 02:35 PM
  5. Can I use "whisper" to enable a "Public" and "Private" channel?
    By DadisAjax in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: June 28th, 2012, 11:59 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •