Forum

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3

    Exclamation pkt handler - disconnects/reconnects

    hi all,

    my issue is this,

    disconnecting when there are more than 5 people in the same channel. i know there have been other threads like this. but heres the thing.

    -changed router
    -port forwarded
    -flushed dns
    -changed server name to server numbers
    -removed all router ip flood detection tools
    -made teamspeak 3 exception in windows firewall
    -disabled udp on the ethernet settings for ipv4 (tried ipv6 no difference)
    -remade a new identity
    -codec running at the best performance
    -noone else on the channel has the same issue
    -issue occurs in multiple (different server) groups
    -had a one on one with a iinet tech on my teamspeak channel, nothing on his end.
    -updated firmware for router (solved alot of my issues)

    here are my logs.
    14/09/2013 7:01:06 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.12 (2013-09-09 08:26:17)
    14/09/2013 7:01:06 PM Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 64bit
    14/09/2013 7:01:06 PM Info Using hardware aes
    14/09/2013 7:01:06 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    14/09/2013 7:01:06 PM Info Api version is not compatible for plugin: C:\Users\DIZZY\AppData\Local\TeamSpeak 3 Client\plugins\dx_overlay_plugin_x64.dll
    14/09/2013 7:01:06 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:01:06 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:01:06 PM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 103
    14/09/2013 7:01:06 PM Input Info Default monitoring enabled
    14/09/2013 7:01:06 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 369
    14/09/2013 7:01:06 PM Info *** Time [INIT]: 370
    14/09/2013 7:01:06 PM ClientUI Info Qt version: 4.8.3
    14/09/2013 7:01:06 PM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\DIZZY\AppData\Roaming\TS3Client\settings. db
    14/09/2013 7:01:07 PM ClientUI Info Last update check was: Sat 14. Sep 17:27:13 2013
    14/09/2013 7:01:12 PM ClientUI Info Connect to server: 66.151.248.27
    14/09/2013 7:01:12 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    14/09/2013 7:01:12 PM ClientUI Info Initiating connection: 66.151.248.27:7235 66.151.248.27
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 882
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    14/09/2013 7:01:12 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    14/09/2013 7:01:12 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    14/09/2013 7:01:12 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    14/09/2013 7:01:13 PM PktHandler Devel Puzzle solve time: 6
    14/09/2013 7:01:14 PM ClientUI Info Connect status: Connected
    14/09/2013 7:01:14 PM ClientUI Info Connect status: Establishing connection
    14/09/2013 7:01:15 PM ClientUI Info Connect status: Connection established
    14/09/2013 7:01:15 PM PermManager Info Requesting permissions from server
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:01:16 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:16:06 PM Info Memory usage: 51.82 MiB
    14/09/2013 7:23:23 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:23:23 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:23:23 PM ClientUI Info Request already running, aborting avatar request
    14/09/2013 7:23:28 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:23:28 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:23:28 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:23:28 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:23:28 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    14/09/2013 7:23:28 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    14/09/2013 7:26:21 PM Info Loading stylesheet: default
    14/09/2013 7:31:06 PM Info Memory usage: 53.82 MiB
    14/09/2013 7:46:06 PM Info Memory usage: 55.28 MiB
    14/09/2013 7:57:08 PM SCHandler Warning Got command data while disconnected, dropping
    14/09/2013 7:57:08 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    14/09/2013 7:57:08 PM ClientUI Info Connection lost, want autoreconnect = 1
    14/09/2013 7:57:08 PM Bookmarks Info Disconnect, total time: 3354 - 125231
    14/09/2013 7:57:09 PM ClientUI Info Autoreconnecting
    14/09/2013 7:57:09 PM ClientUI Info Connect to server: 66.151.248.27
    14/09/2013 7:57:09 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    14/09/2013 7:57:09 PM ClientUI Info Initiating connection: 66.151.248.27:7235 66.151.248.27
    14/09/2013 7:57:10 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    14/09/2013 7:57:10 PM PktHandler Devel Puzzle solve time: 7
    14/09/2013 7:57:16 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    14/09/2013 7:57:16 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 1
    14/09/2013 7:57:17 PM ClientUI Info Autoreconnecting
    14/09/2013 7:57:17 PM ClientUI Info Connect to server: 66.151.248.27
    14/09/2013 7:57:17 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    14/09/2013 7:57:17 PM ClientUI Info Initiating connection: 66.151.248.27:7235 66.151.248.27
    14/09/2013 7:57:17 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    14/09/2013 7:57:18 PM PktHandler Devel Puzzle solve time: 6
    14/09/2013 7:57:19 PM ClientUI Info Connect status: Connected
    14/09/2013 7:57:19 PM ClientUI Info Connect status: Establishing connection
    14/09/2013 7:57:20 PM ClientUI Info Connect status: Connection established
    14/09/2013 7:57:20 PM PermManager Info Loading permissions from cache

    notice i highlighted the pkt handler. i think that there is my problem.

    this is the only known issue that i am having at the moment.

    system: win 7 x64
    isp: iinet
    router: bob lite

    not quite sure what else to do. basically when i drop out or lose connection. i get pkt handler alot.
    now i checked and watched my connection info, packet loss at most is 3~5% so relatively minimal and usually only happens when there are more than 5 people online in the same channel. if i move to another channel, there is no disconnection / no issues.

    i have resolved alot of the other issues that i did come across, but this one has me stumped. all help welcome.

    i have read alot of the forums as well and notice some smarty pants people. i dont need smart remarks. ive been trying to solve this issue for the last year and 8 months. much appreciated and look forward to your responses.

    regards

    dizzy_de

  2. #2
    Join Date
    September 2013
    Posts
    4
    I have the exact same issue, and exact same ISP and router. Is it a router issue maybe?

  3. #3
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    i have used another bob lite and another bob router... so different router types, same issue..

  4. #4
    Join Date
    May 2012
    Posts
    3
    bump~~ still having issues. no replies yet... is this an issue that most users are suffering from without any way of fixing? if you are having the same issue, please post so on this thread so it can get some attention.

  5. #5
    Join Date
    October 2012
    Location
    Germany
    Posts
    553
    Hm, might add "check if Lan Adapter ain't KillerNic" to that test list.

  6. #6
    Join Date
    August 2013
    Posts
    2
    i have same issues, now looking for a server that doesnt use teamspeak. Mumble seems to be a stable alternative for me

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 6
    Last Post: January 16th, 2013, 10:46 AM
  2. [BUG] Client 3.0.5 crashes after attempted reconnects.
    By T.S. Excreta in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: February 23rd, 2012, 06:09 PM
  3. Random disconnects/reconnects
    By MaxKnight in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: October 19th, 2011, 04:47 PM
  4. TS3 Disconnects/Reconnects...tried everything.
    By timrclarke in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: July 22nd, 2011, 04:32 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •