Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404

    Lightbulb High outbound packet loss only on "Control" tab!

    Hi,

    I try to identify a Debian x64 Xen VPS server issue. Almost all of our users have high outbound packet loss (5-20%) only on "Control" tab. "Speech" , "Keep Alive" and all inbound seems to be normal (Average packet loss: 2-5%). We have a Xen VPS. Do you think it's a CPU issue (-top says ts3 process is between 30% - 70%, average load 0.5%), or a firewall / ddos protection causes the issue? Ping is fine all the time (2-15 ms). Thanks for your help.
    Attached Images Attached Images  
    Last edited by Slater; October 10th, 2013 at 09:56 AM. Reason: title changed

  2. #2
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404
    Can you help me what tool or what method should be used to find out whats happening with "Control" packets and why only "Control" packets are disappearing? Thanks.

  3. #3
    Join Date
    December 2009
    Location
    Hungary
    Posts
    404

    Lightbulb [SOLVED] High outbound packet loss only on "Control" tab!

    Problem solved. There was not enough CPU power (perhaps the VPS was not configured properly) and kernel dropped packets. We tried to increase network buffer size via "sysctl" but it didn't solve the problem. We've moved to another hoster (dedicated server)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: October 16th, 2015, 03:41 AM
  2. Replies: 1
    Last Post: October 30th, 2013, 05:54 PM
  3. High Outbound packet loss
    By grimmmark in forum Client Support
    Replies: 0
    Last Post: March 13th, 2011, 02:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •