Having an issue with ts3, i was connected to my normal server all day yesterday checked it today and i saw i had a bunch of failed attempts. Naturally i figured the server was down seeing that i wasn't able to connect for several hours, but then i was informed by my fellow guildmates that they were in the server. I thought ok the server is back up and tried to connect and got the same failure message as i got earlier, tried for several hours and here i am now wondering what to do. I have the server bookmarked to avoid any typing errors, i restarted my system, router and modem and still nothing.
Client Log from the most recent attempt:
9/18/2013 12:58:34 AM Info Memory usage: 50.67 MiB
9/18/2013 12:59:03 AM ClientUI Info Connect to server: ts3ny.destinyservers.com
9/18/2013 12:59:03 AM ClientUI Info Trying to resolve ts3ny.destinyservers.com
9/18/2013 12:59:03 AM TSDNS Info DNS resolve successful, "ts3ny.destinyservers.com"=108.61.46.211
9/18/2013 12:59:03 AM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.ts3ny.destinyservers.com"
9/18/2013 12:59:07 AM ClientUI Info Lookup finished: 108.61.46.211 7110 ts3ny.destinyservers.com 0 0
9/18/2013 12:59:07 AM ClientUI Info Resolve successful: 108.61.46.211:7110
9/18/2013 12:59:07 AM ClientUI Info Blacklist check ok
9/18/2013 12:59:07 AM ClientUI Info Initiating connection: 108.61.46.211:7110 ts3ny.destinyservers.com
9/18/2013 12:59:07 AM ClientUI Info Connect status: Connecting
9/18/2013 12:59:12 AM ClientUI Info Connect status: Disconnected
9/18/2013 12:59:12 AM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0


read the previous posts about the killer drivers and from i see i don't have them
any help would be nice
Thanks