Forum

Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,794

    Solved minor text box value not always displaying right value

    Testing I found that if a user without b_channel_modify_temp_delete_delay opens the edit window and selects the Advanced Tab the value of the Delete Delay box is not updated correctly. In my test I had the delay set to 86400 but this user without b_channel_modify_temp_delete_delay see 99 in the disabled control. If I gave them b_channel_modify_temp_delete_delay even though they had no i_channel_create_modify_with_temp_delete_delay the control was still disabled as it should be but would show the correct value of 86400.

    No real impact on the use of the server, just a minor UI bug I think.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,936
    Acknowledged

    We can reproduce it. It appears to be a problem, when channel delete delay is higher than 100 seonds on target channel.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    17,936
    This issue was fixed with client 3.0.13.1
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Rejected] Some minor issues (client ui)
    By Zardo in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: May 18th, 2011, 06:58 PM
  2. minor app scanner corrections
    By protopethunter in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: August 10th, 2010, 12:15 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •