Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    March 2013
    Posts
    1

    Solved Hotkey Mapping to multiple Game Controllers

    I am guessing there is no way to do this, but I would like to map my PTT button to one game controller and additional items like volume control and mutting to another game controller button. When I try to map any buttons to the second controller, there is no response. I notice that the mapping for the first controller maps to an id like GamePad Button 4. Is there a way to map to a second GamePad?

    Thanks,
    Chad

    Thread moved
    Last edited by dante696; March 4th, 2013 at 10:47 AM.

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    We have something in our local test system, but there is no release date planned for that feature. Maybe for client 3.0.11
    I can currently use 2 xbox gamepads for different hotkeys.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  3. #3
    Join Date
    June 2013
    Location
    Ipswich Aus
    Posts
    2
    Ok, I thought this was sorted.
    Latest update has removed the mulitiple PTT function.
    Previously I could map PTT button to my G27, and volume controlls to DSD board.
    But witrh the latest update (3.0.13) you guys have lost the ability to map the G27!!!!!
    Please help!!
    Cheers
    BAD

  4. #4
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    This was sorted wiht 3.0.11 but this thread has nothing to do with client 3.0.13

    Please try to setup your hotkey again, because old keys from client 3.0.10 and joysticks/gamepads as an example won't work anymore.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  5. #5
    Join Date
    June 2013
    Location
    Ipswich Aus
    Posts
    2
    Thank you for the reply dante,
    Yes, it worked for me with 3.0.11 but has stopped working with 3.0.13
    I just tried remapping my PTT to my new G27 (normal button I map PTT too, still nothing). So now I try a different button on my G27, it works?????
    I dont understand. This is a new wheel. it is not worn out???
    Why can I map to one button and not another.
    Thanking you
    Cheers

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: March 20th, 2015, 01:45 AM
  2. Hotkey stops working after 20-30mins into game
    By JohnD1981 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: December 23rd, 2013, 02:49 AM
  3. [Resolved] Joystick and Throttle not recognised as seperate controllers
    By Hub123 in forum Client Support
    Replies: 9
    Last Post: May 3rd, 2013, 08:53 PM
  4. mapping the PTT
    By nadforever in forum iOS
    Replies: 1
    Last Post: March 10th, 2013, 09:28 AM
  5. Hotkey fails to trigger in an online game
    By Terrance in forum Client Support
    Replies: 6
    Last Post: March 19th, 2010, 05:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •