Forum

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 43 of 43

Thread: Toolbar missing

  1. #31
    Join Date
    August 2015
    Posts
    1

    Both my bars gone!

    So I'm new to these forums but I'm here to ask for some help. My TeamSpeak Client 3 has lost both the bar which would have had Connection and that stuff and the Mute Microphone/Mute Sound bars are gone!
    Screen shot below
    http://imgur.com/Nsll2qc
    How do I get them back? I am so lost!
    Last edited by dante696; August 28th, 2015 at 03:25 PM. Reason: merged

  2. #32
    Join Date
    December 2015
    Posts
    1

    Away-, mute mic-, mute audio, ect -buttons hidden?

    I tried seaching for the problem, but as im not that good at english i really dont know how to summarize the problem. I dont know how, but as the title says, all of the interactive buttons in ts is hidden for some reason?
    Sorry for the novice question Thanks anyways! Name:  buttons gone.jpg
Views: 570
Size:  33.2 KB
    Last edited by dante696; December 7th, 2015 at 08:25 AM. Reason: merged, we havea forum search

  3. #33
    Join Date
    January 2016
    Posts
    1

    My options bar is gone.

    I don't know hot to call that, it's the thing were you mute/unmute your microphone, headphones, and other things. I started TeamSpeak and entered a server and it just disappear, how do I fix it?
    Last edited by dante696; January 20th, 2016 at 10:32 AM. Reason: merged

  4. #34
    Join Date
    January 2016
    Posts
    1

    Missing Toolbar

    I did something (not sure what) that caused my top toolbar with the Mute Speakers, Mute Microphone, etc. buttons to disappear. I've read through the other threads regarding this, but none of the solutions given work for Mac. Can someone please help?

    EDIT: To whoever merge this post here, that was unhelpful. I literally said in my post that none of the solutions in this thread worked for Mac. feel free to read my post next time!
    Last edited by jackcastman; January 28th, 2016 at 10:29 PM. Reason: feel free to uase the forum search next time!

  5. #35
    Join Date
    February 2016
    Posts
    1

    I have a problem with the mute/unmute etc. band on the teamspeark

    It will not show up for me. I have tried to check for updates and everything else I can think of. Can anyone help? Thanks in advance.

  6. #36
    Join Date
    April 2016
    Posts
    2

    [Problem] Missing Rapid Keys

    Hi Guys, i've a little problem, Do you know that under the hotbar of Ts3 there are some icons?
    Well, i can't seee them. Today i opened TS3 and there weren't. How can i fix it?
    Thanks
    Last edited by dante696; April 19th, 2016 at 03:47 PM. Reason: merged

  7. #37
    Join Date
    October 2016
    Posts
    1

    My hotbar on top is missing (probably a simple fix)

    I didn't know what i was doing but my hotbar on top went missing where you can click to mute your sound and microphone and stuff. Anyone know how to get it back?
    Last edited by dante696; October 31st, 2016 at 08:22 AM. Reason: merged

  8. #38
    Join Date
    January 2013
    Location
    Thüringen
    Posts
    342
    Rightclick some empty place in the client (you might need some tries until the context menu pops up). The context menu allows you to hide and how the toolbar. Maybe you accidentially hid it.

  9. #39
    Join Date
    October 2016
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Rightclick some empty place in the client (you might need some tries until the context menu pops up). The context menu allows you to hide and how the toolbar. Maybe you accidentially hid it.
    Thank you, after an update I was wondering why it disappeared

  10. #40
    Join Date
    March 2017
    Posts
    1

    No Settings Bar & Can't hear people

    Hello, I've downloaded TS3 numerous times and it still wont give me a Settings Bar up top. Also it comes and goes with the volume. People can hear me every time, but I can never hear them. Its worked a few times but hasn't recently and I think its because I need to change something in the settings, but it wont give me a Settings bar to do it. Any help or suggestions?
    Last edited by dante696; March 28th, 2017 at 09:58 AM. Reason: merged

  11. #41
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,405
    You do not need the Toolbar to raise the volume.
    You can do this under Tools -> Options -> Playback.

    You can enable the Toolbar via right-click next to help or a server tab.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  12. #42
    Join Date
    January 2018
    Posts
    2

    TS3 Wont show action bar

    The bar underneath the one with "self, help, tools, etc" taht lets you mute or deafen yourself and such at ease wont appear anymore
    Last edited by dante696; January 19th, 2018 at 08:22 AM. Reason: merged

  13. #43
    Join Date
    January 2018
    Posts
    2

    Done

    Thanks its fixed! right clickign empty space fixed it

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Toolbar disappearing?
    By Floradye in forum macOS
    Replies: 2
    Last Post: September 12th, 2016, 11:31 AM
  2. Possible to Add Bookmark to Toolbar?
    By tellerd in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: July 2nd, 2012, 09:12 AM
  3. Can TS3 client always be only in toolbar?
    By Kozman in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: January 6th, 2012, 07:59 AM
  4. [Solved] [bug] Toolbar
    By damutt13 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: March 2nd, 2010, 10:41 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •