Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    November 2013
    Posts
    2

    No audio-device found on HTC ONE SV 520E

    Hello,

    I have some trouble with Teamspeak on my HTC ONE SV 520E.
    At first I could connect to a server, about 3 times. I've heard everyone, but couldn't speak.
    After that Teamspeak brought up an error message everytime and decided to do nothing anymore except closing.
    I've checked the hardware requirements... That's OK, I hope...

    The error massage: (in german, i think it's better not to try a translation)
    "Kritischer Fehler!
    Wir konnten kein geeignetes Audio-Gerät finden. Bitte besuche unser Forum @ www.teamspeak.com
    So ist es uns mögliche mehr Geräte zu unterstützen."

    The last sentence is my little hope.
    It would be nice, if you could help me.

  2. #2
    Join Date
    November 2013
    Posts
    2
    Problem solved with Android update to 4.2.2

  3. #3
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,513
    Oh, good to know, that you solved it.
    HTC devices seem to cause some audio related problems with their internal euqalizer from beats audio.
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

  4. #4
    Join Date
    December 2013
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Reedman View Post
    Problem solved with Android update to 4.2.2
    Originally when downloading ts3 to my HTC one mini and during the beta test (same device) it worked perfectly however yesterday it just stopped working saying as above; Critical error: no suitable audio device.
    I attempted redownloading and clearing the cache but that didnt help either.

    Wiggle

  5. #5
    Join Date
    January 2014
    Posts
    2
    hi, I had exactly the same issue like Reedman. I am using the Teamspeak App on a Sony Xperia Ion, which can't be updated to Android 4.2.2. I have Android 4.1.2 installed. I hope some one can help me too.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: October 20th, 2014, 04:15 PM
  2. audio device not found Sony Xperia S
    By fotias in forum Android
    Replies: 0
    Last Post: January 7th, 2014, 08:58 PM
  3. No Audio device found. Collection Thread
    By gipler in forum Android
    Replies: 0
    Last Post: January 3rd, 2014, 12:48 PM
  4. No audio-device found on sony xperia z
    By DoMiNaTeD in forum Android
    Replies: 0
    Last Post: December 14th, 2013, 05:07 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •