Forum

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 93
  1. #76
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,356
    Quote Originally Posted by mJrA83 View Post
    Why did they remove the old one in the first place?
    Because of big security issues of the used website base.

  2. #77
    Join Date
    February 2012
    Location
    Nuremberg, Bavaria
    Posts
    258

    [Request] Update download package for TS3UpdateScript on addons page

    Hello,

    could please someone update my TS3UpdateScript on the addons.teamspeak.com page?

    Latest version can be downloaded here: https://github.com/TS3Tools/TS3UpdateScript/

    Regarding Addons page with a very old version: http://addons.teamspeak.com/director...n-checker.html

    Thanks in advance!
    Last edited by dante696; April 29th, 2015 at 09:18 AM. Reason: merged

  3. #78
    Join Date
    December 2014
    Location
    Napoli, Italy
    Posts
    1

    ask for information

    Hello everyone, recently I am passionate to create skins for teamspeak, wondering how can I load the skin on your website under addons skins themes, I have only the folders and files qss, because I can not create the package installer ...
    can you help?

    Thanks for help
    Last edited by dante696; January 8th, 2015 at 10:52 AM.

  4. #79
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,356
    The AddOn website is read only since 13 months.

  5. #80
    Join Date
    January 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    32
    Quote Originally Posted by Stefan1200 View Post
    Because of big security issues of the used website base.
    Yes okay, understood only they would rather have a new and liquors in the future.
    but think it takes too long to wait, we can not update our addons.
    and will publish something through forum happens it's not. have been waiting almost a year on my desgin appeared still waiting.

    Seems that they should outsource the task.
    it costs less than 1,000 € and then there's a super nice new page.
    with decently security.

    It can only be (win-win)
    We make new addons because we love it, it becomes
    facilitates to publish new and update old.
    users become more happy ts because they can get something different.

    And will believe TS afford it.
    Now we have just been waiting for nothing. and it has since stopped me from making more stuff.
    has probably dropped 3-4 projects because I can not publish them.

  6. #81
    Join Date
    May 2007
    Location
    Eastern NC
    Posts
    1,800
    With as long as its been down when it comes back the client API ought to be updated with support to check for updates on the addons site and download and install them for the user.

  7. #82
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    If you would like to update or publish a new addon, please send a ticket to the Technical Support department and we will do that manually.

  8. #83
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,371
    But you need a Triton ID for that.

  9. #84
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    Well... Usually yes. But we make an exception for that, seeing that our addons page currently does not have full functionality. If you send a technical support request there and provide an invalid ID, your ticket will be discarded. If you use something like "Please update my addon on addons.teamspeak.com" as subject, then we will handle the ticket, no matter which account ID has been specified.
    Our technical support staff is aware of the fact that the addons page is not fully operational.

  10. #85
    Join Date
    January 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    32
    Matthias B

    Thank you for info.. But...

    No matter what I write as ID.
    it will not allow me to send the message.
    it says that the field is empty?

    What to do?

    Second question.
    Is it possible to change username in here.
    for example. If I want to switch to my new nickname?
    Last edited by StregKoden; January 29th, 2015 at 04:39 AM. Reason: Other answers. (error came)

  11. #86
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    Quote Originally Posted by StregKoden View Post
    Matthias B

    Thank you for info.. But...

    No matter what I write as ID.
    it will not allow me to send the message.
    it says that the field is empty?

    What to do?
    Please use ID 1000.
    Quote Originally Posted by StregKoden View Post
    Second question.
    Is it possible to change username in here.
    for example. If I want to switch to my new nickname?
    Sorry, I can't answer that question. I'd assume not to be honest.
    Last edited by Chris; February 2nd, 2015 at 12:31 PM.

  12. #87
    Join Date
    January 2013
    Location
    Denmark
    Posts
    32
    Thanks Matthias B for the information.
    but one of your colleagues was a little faster.

    Have sent a request, so my addon can be updated.
    Were also allowed to change the nickname because he thought my reason was good enough.

  13. #88
    Join Date
    August 2013
    Location
    Germany
    Posts
    530
    Very well then, very well - I got outmatched twice in a row ;-)
    Glad to hear that both of your issues have been resolved then.

  14. #89
    Join Date
    October 2012
    Location
    Germany
    Posts
    553
    While I do appreciate the fast response time for the ticket, it's now two weeks without the update reaching the addon site.
    I don't need to elaborate the impression that whole situation creates.

  15. #90
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,396
    Quote Originally Posted by Sebi94 View Post
    Hello,

    could please someone update my TS3UpdateScript on the addons.teamspeak.com page?

    Latest version can be downloaded here: https://github.com/TS3Tools/TS3UpdateScript/

    Regarding Addons page with a very old version: http://addons.teamspeak.com/director...n-checker.html

    Thanks in advance!


    Quote Originally Posted by Matthias B View Post
    If you would like to update or publish a new addon, please send a ticket to the Technical Support department and we will do that manually.
    Thread merged*
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] do i realy need a .com website or could i also use a free website
    By STO Seval in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: July 17th, 2012, 09:51 PM
  2. [Addons Page] Login on Addons Page gives 404
    By SilentStorm in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: May 31st, 2012, 12:53 PM
  3. Suggestion for the Addons Page: Link to the own addons profile
    By Stefan1200 in forum Suggestions and Feedback
    Replies: 6
    Last Post: October 26th, 2011, 09:25 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •