Forum

Results 1 to 4 of 4
  1. #1
    Join Date
    March 2009
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    8

    Bought the app, audio doesn't work on my LG G2. Error on sound settings.

    I bought the app a few days ago. Joined a server to make sure it worked .. it did. Found out later that the sound doesn't work properly on my phone (LG G2). Sound comes through ear piece by default instead of the speaker, and it won't let me change the option because there is an error in the sound settings. Save button is disabled.

    I signed up for beta hoping there would be a fix but there are no beta versions. Any ideas what I can do?



  2. #2
    Join Date
    December 2013
    Location
    Traveling
    Posts
    9
    Quote Originally Posted by arcooke View Post
    I bought the app a few days ago. Joined a server to make sure it worked .. it did. Found out later that the sound doesn't work properly on my phone (LG G2). Sound comes through ear piece by default instead of the speaker, and it won't let me change the option because there is an error in the sound settings. Save button is disabled.

    I signed up for beta hoping there would be a fix but there are no beta versions. Any ideas what I can do?
    Had the same issue. you can get the audio to play out the speaker just not in the normal audio settings. in settings scroll down until you see "Hands free". check the box and sound should output through your other speaker instead instead of the earpiece. They need to fix the other setting though i agree with you there but until then that is the work around

    Last edited by ThreeFootSmurf; December 21st, 2013 at 11:17 PM.

  3. #3
    Join Date
    March 2009
    Location
    Dallas, TX
    Posts
    8
    Awesome thank you. I did not notice that feature.. works great now.

  4. #4
    Join Date
    December 2013
    Location
    Traveling
    Posts
    9
    Your welcome. yeah was almost irked when i first got it till i remembered that from the beta test

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 1
    Last Post: July 8th, 2015, 10:51 PM
  2. [Resolved] Mic doesn't work when using 24 bit sound
    By Prospero in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 3
    Last Post: April 4th, 2013, 12:14 PM
  3. Headset playback audio doesn't work in TS3
    By Trenchgun in forum Client Support
    Replies: 2
    Last Post: November 2nd, 2010, 08:16 AM
  4. Replies: 1
    Last Post: December 23rd, 2009, 06:42 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •