Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    December 2013
    Posts
    1

    TS3ANetwork::Send failed error: 1

    Code:
    2013-12-18 20:10:15.042929|INFO    |ServerLibPriv |   | TeamSpeak 3 Server 3.0.10.1 (2013-11-08 11:09:56)
    2013-12-18 20:10:15.043055|INFO    |ServerLibPriv |   | SystemInformation: Linux 2.6.32-042stab079.5 #1 SMP Fri Aug 2 17:16:15 MSK 2013 x86_64 Binary: 64bit
    2013-12-18 20:10:15.043087|INFO    |ServerLibPriv |   | Using hardware aes
    2013-12-18 20:10:15.044123|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2013-12-18 20:10:15.044167|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.7.3
    2013-12-18 20:10:15.044474|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2013-12-18 20:10:15.628549|INFO    |Accounting    |   | Licensing Information
    2013-12-18 20:10:15.628605|INFO    |Accounting    |   | type              : Non-profit
    2013-12-18 20:10:15.628668|INFO    |Accounting    |   | starting date     : Tue Nov 26 00:00:00 2013
    2013-12-18 20:10:15.628697|INFO    |Accounting    |   | ending date       : Mon May 26 00:00:00 2014
    2013-12-18 20:10:15.628719|INFO    |Accounting    |   | max virtualservers: 10
    2013-12-18 20:10:15.628739|INFO    |Accounting    |   | max slots         : 512
    2013-12-18 20:10:16.543424|INFO    |              |   | Puzzle precompute time: 901
    2013-12-18 20:10:16.543597|INFO    |FileManager   |   | listening on xx.xxx.xx.xxx:30050
    2013-12-18 20:10:16.573351|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1,
    2013-12-18 20:10:16.574405|INFO    |Query         |   | listening on xx.xxx.xx.xxx:10020
    2013-12-18 20:15:16.685924|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:15:16.686247|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:15:18.088203|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:15:18.088303|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:15:20.090885|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:15:20.090971|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:25:16.755732|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:25:16.755819|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:25:18.062911|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2013-12-18 20:25:18.063000|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    So I have read basically every single post regarding this error, and we have yet to figure out the cause and solution to this error. The server isn't crashing because of the error, it has been up and running for 4-5 days now since the last crash (originally we had the accounting.teamspeak.com: 2008 error, which we fixed, and then triple checked to make sure all other ports were correctly opened).

    Has anyone found any other solutions to this besides making sure all the correct ports are opened? Because we have checked that about 5-6 times now and we are 100% for certain we have all the ports we have been told that need to be opened, currently open. Just in case we missed some random port, here is what we have open:

    Voice port: 9987 (UDP in)
    Filetransfer port: 30050 (TCP in)
    Serverquery port: 10020 (TCP in)
    Tsdns port: 41144 (TCP in)
    Weblist ports: 2011-2110 (UDP out)
    accounting.teamspeak.com: 2008 (TCP out/in)


    We have done multiple tests and it doesn't appear that another source is blocking any of the ports after they have been opened. While the error isn't crashing the server, it is still rather annoying.

    Does anyone have any other suggestions of attempted fixes, or see anything we may have missed?

    Thanks

  2. #2
    Join Date
    October 2015
    Posts
    1

    I had the same problem:

    I know this post is very old but I figured I would post for the benefit of other administrators. I recently had this "problem" hit me out of nowhere too on my TS3 server. I am not sure why I did not experience it before but maybe there were changes on the provider side. Like you I had the issue with the Accounting server - solved by opening TCP inbound and outbound 2008. The second issue I found to be linked to the weblist server. Opening UDP inbound and outbound on port 2010 appears to have cleared up that issue and I no longer see that annoying error constantly in the log files.

    Again I am not sure why it hit suddenly, but UDP 2010 should resolve your issues.

    Hope this helps anyone else having these issues, I searched the net forever and never found an answer.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By scandinave in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 58
    Last Post: April 20th, 2014, 09:38 PM
  2. TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By Gallitin in forum Server Support
    Replies: 4
    Last Post: January 31st, 2014, 06:56 PM
  3. TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By Barut in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 14
    Last Post: October 3rd, 2012, 03:01 PM
  4. TS3ANetwork::Send failed error: 113
    By burnacid in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: November 8th, 2010, 01:39 PM
  5. TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By Teddy in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: November 4th, 2010, 07:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •