Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    January 2014
    Posts
    8

    TS3ANetwork::Send failed error: 1

    I can't figure out why I'm receiving these errors in my server log. After a while TS shuts down because of it.

    Code:
    2014-01-31 15:32:59.540343|INFO    |ServerLibPriv |   | TeamSpeak 3 Server 3.0.10.1 (2013-11-08 11:09:56)
    2014-01-31 15:32:59.540407|INFO    |ServerLibPriv |   | SystemInformation: Linux 2.6.32-431.3.1.el6.x86_64 #1 SMP Fri Jan 3 21:39:27 UTC 2014 x86_64 Binary: 64bit
    2014-01-31 15:32:59.540424|INFO    |ServerLibPriv |   | Using hardware aes
    2014-01-31 15:32:59.541023|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin name:    SQLite3 plugin, Version 2, (c)TeamSpeak Systems GmbH
    2014-01-31 15:32:59.541045|INFO    |DatabaseQuery |   | dbPlugin version: 3.7.3
    2014-01-31 15:32:59.541222|INFO    |DatabaseQuery |   | checking database integrity (may take a while)
    2014-01-31 15:34:02.633586|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    2014-01-31 15:34:02.633663|ERROR   |              |   | Unable to connect to primary address, trying secondary
    2014-01-31 15:34:02.635224|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 0
    2014-01-31 15:34:02.637131|ERROR   |Accounting    |   | Unable to connect to accounting server
    2014-01-31 15:34:02.637150|INFO    |Accounting    |   | Licensing Information
    2014-01-31 15:34:02.637162|INFO    |Accounting    |   | type              : Non-profit
    2014-01-31 15:34:02.637190|INFO    |Accounting    |   | starting date     : Thu Nov 14 00:00:00 2013
    2014-01-31 15:34:02.637203|INFO    |Accounting    |   | ending date       : Wed May 28 00:00:00 2014
    2014-01-31 15:34:02.637214|INFO    |Accounting    |   | max virtualservers: 10
    2014-01-31 15:34:02.637224|INFO    |Accounting    |   | max slots         : 512
    2014-01-31 15:34:03.041025|INFO    |              |   | Puzzle precompute time: 397
    2014-01-31 15:34:03.041145|INFO    |FileManager   |   | listening on 72.52.172.154:30033
    2014-01-31 15:34:03.087823|INFO    |CIDRManager   |   | updated query_ip_whitelist ips: 127.0.0.1, 85.25.120.233, 173.201.38.186, 72.52.172.154, 
    2014-01-31 15:34:03.088535|INFO    |Query         |   | listening on 72.52.172.154:10011
    2014-01-31 15:35:06.147564|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    2014-01-31 15:35:06.147631|ERROR   |              |   | Unable to connect to primary address, trying secondary
    2014-01-31 15:35:06.149285|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 0
    2014-01-31 15:39:03.130450|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:39:03.131552|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:39:05.035200|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:39:05.036295|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:39:07.039943|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:39:07.041020|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:49:03.091699|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:49:03.092784|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:49:05.099788|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:49:05.100879|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:49:07.004340|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    2014-01-31 15:49:07.005429|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Send failed error: 1
    I have the following ports open:
    Code:
    iptables -t filter -A INPUT -p udp --dport 9987 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A OUTPUT -p udp --dport 9987 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A INPUT -p tcp --dport 30033 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A OUTPUT -p tcp --dport 30033 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A INPUT -p tcp --dport 10011 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A OUTPUT -p tcp --dport 10011 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A INPUT -p tcp --dport 2008 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A OUTPUT -p tcp --dport 2008 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A INPUT -p tcp --dport 2010 -j ACCEPT
    iptables -t filter -A OUTPUT -p tcp --dport 2010 -j ACCEPT

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Gallitin View Post
    I can't figure out why I'm receiving these errors in my server log. After a while TS shuts down because of it.

    Code:
    2014-01-31 15:34:02.633586|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    2014-01-31 15:34:02.633663|ERROR   |              |   | Unable to connect to primary address, trying secondary
    2014-01-31 15:34:02.635224|ERROR   |              |   | TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -2 (Name or service not known) 0
    Read post#1 in this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...-to-solve-them

    when it talks about:
    Error: accounting.teamspeak.com errors:
    TS3ANetwork::Connect failed error: 110
    Unable to connect to primary address, trying secondary
    TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -5 (No address associated with hostname) 110
    TS3ANetwork::Send failed error: 1
    TS3ANetwork::ResolveHostName failed error: -5 (No address associated with hostname) 110
    Could not connect to accounting server after multiple attempts, shutting down server

  3. #3
    Join Date
    January 2014
    Posts
    8
    I've done everything from that thread, but still receiving the errors.

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Gallitin View Post
    I've done everything from that thread, but still receiving the errors.
    Ok.

    Follow this thread:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...ght=accounting
    Basically, verify the PC that hosts the server can ping and tracert to accounting.teamspeak.com

  5. #5
    Join Date
    January 2014
    Posts
    8
    Ah I had opened the ports but not restarted the firewall, appears to be fixed now.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By brodach in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: October 1st, 2015, 11:10 PM
  2. [Resolved] TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By scandinave in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 58
    Last Post: April 20th, 2014, 09:38 PM
  3. TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By Barut in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 14
    Last Post: October 3rd, 2012, 03:01 PM
  4. TS3ANetwork::Send failed error: 113
    By burnacid in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 1
    Last Post: November 8th, 2010, 01:39 PM
  5. TS3ANetwork::Send failed error: 1
    By Teddy in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: November 4th, 2010, 07:49 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •