Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 8 of 8
  1. #1
    Join Date
    February 2014
    Posts
    5

    Question Failed to connect to server, want autoreconnect = 1

    continuous disconnect help please

    LOG ;


    Code:
    	
    12.02.2014 00:15:03	ClientUI	Info	Connect to server: ts93.light-speed.com	
    12.02.2014 00:15:03	ClientUI	Info	Trying to resolve ts93.light-speed.com	
    12.02.2014 00:15:03	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "ts93.light-speed.com"=50.23.212.55	
    12.02.2014 00:15:03	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.ts93.light-speed.com"	
    12.02.2014 00:15:07	ClientUI	Info	Lookup finished: 50.23.212.55 8026 ts93.light-speed.com 0 0	
    12.02.2014 00:15:07	ClientUI	Info	Resolve successful: 50.23.212.55:8026	
    12.02.2014 00:15:07	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    12.02.2014 00:15:07	ClientUI	Info	Initiating connection: 50.23.212.55:8026 ts93.light-speed.com	
    12.02.2014 00:15:07	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    12.02.2014 00:15:07	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 15	
    12.02.2014 00:15:08	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    12.02.2014 00:15:08	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    12.02.2014 00:15:09	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    12.02.2014 00:15:09	PermManager	Info	Loading permissions from cache	
    12.02.2014 00:15:50		Info	Memory usage: 40.79 MiB	
    12.02.2014 00:17:25	SCHandler	Warning	Got command data while disconnected, dropping	
    12.02.2014 00:17:25	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    12.02.2014 00:17:25	ClientUI	Info	Connection lost, want autoreconnect = 1	
    12.02.2014 00:17:25	Bookmarks	Info	Disconnect, total time: 136 - 346321	
    12.02.2014 00:17:26	ClientUI	Info	Autoreconnecting
    Last edited by tanerr34; February 12th, 2014 at 03:56 PM.

  2. #2
    Join Date
    February 2014
    Posts
    5
    help please

  3. #3
    Join Date
    February 2014
    Posts
    5
    helpppp plssssssss

  4. #4
    Join Date
    February 2014
    Posts
    5
    helppppppppppppp

  5. #5
    Join Date
    September 2013
    Location
    Croatia
    Posts
    93
    Its not just u, I tried to connect myself and I couldn't, so probably server is down....

  6. #6
    Join Date
    February 2014
    Posts
    5
    helppppppp plssssss

  7. #7
    Join Date
    February 2014
    Posts
    30
    Spamming will not help you, if you had not spammed I would have looked if I could help you, but you spammed so I can not help

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Europe/Czech Rep.
    Posts
    1,616
    it's asking me for password, unable to tell if it is server problem or not.

    Is that server even yours? have you rented it? Did you paid for it?
    This forum has nothing to do with other company services contact your hoster.

    Spamming is only telling the rest of the readers how foolish you are.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: November 1st, 2015, 12:06 PM
  2. Replies: 1
    Last Post: September 20th, 2015, 12:09 PM
  3. Want autoreconnect = 0
    By Hamsteren in forum Client Support
    Replies: 9
    Last Post: February 16th, 2015, 09:47 AM
  4. Replies: 12
    Last Post: September 1st, 2014, 06:20 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •