Forum

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
  1. #1
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2

    3.0.14 -(Not XP) Doesnt start anymore at all

    Not sure why, but after updating I cannot open TeamSpeak anymore.

    Any help?

    I am on Windows 7, have been using TS for several years and this is the first time I've ever had this issue.

    Any help is appreciated!

  2. #2
    Join Date
    March 2014
    Posts
    8
    ok tried to connect to the dns test server found here: http://www.teamspeak.com/invite/voice.teamspeak.com/ and the client goes to connects and just closes no errors or anything I tried the second on the client trouble shooter page click to connect to the IP adress found here http://www.teamspeak.com/invite/voice.teamspeak.com/ and i got this error "Maximum number of connections with the same identity exceeded."

    this is all that's coming up on the logs:
    3/13/2014 10:06 PM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)
    3/13/2014 10:06 PM Info SystemInformation: Windows 8 (9200) x86 Binary: 32bit
    3/13/2014 10:06 PM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    3/13/2014 10:06 PM Info Loading plugin: appscanner_plugin
    3/13/2014 10:06 PM Info Loading plugin: clientquery_plugin
    3/13/2014 10:06 PM Info Loading plugin: lua_plugin
    3/13/2014 10:06 PM Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    3/13/2014 10:06 PM Info Loading plugin: test_plugin
    3/13/2014 10:06 PM Info Loading plugin: ts3g15
    3/13/2014 10:06 PM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    3/13/2014 10:06 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/13/2014 10:06 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/13/2014 10:06 PM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 162
    3/13/2014 10:06 PM InputDevices Info Input device name: Saitek PLC Gamers' Keyboard
    3/13/2014 10:06 PM Input Info Default monitoring enabled
    3/13/2014 10:06 PM Info *** Time [MAINWINDOW]: 484
    3/13/2014 10:06 PM Info *** Time [INIT]: 484
    3/13/2014 10:06 PM ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    3/13/2014 10:06 PM ClientUI Info Using configuration location: I:\Users\kerry noblin\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db
    3/13/2014 10:06 PM ClientUI Info Last update check was: Thu Mar 13 19:07:31 2014

  3. #3
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by keyos View Post
    Hi, I am frequent TS user . I updated ts lately to 3.0.14 . and after the update its not working . I tried re-installing ts to previous version but I found out I can't proceed without updating.

    thanx.
    Yes I just updated as well, win 8.1

    Program loads into the "task bar" but when I click it nothing happens. Program window will not come up. So much for bug testing.. lol.

  4. #4
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    This is what I'll call an infographic. Goes well with your "update" lol. & btw rebooted un & re installed and all that good stuff already.

    Name:  jb22lHTWkC4zR0.jpg
Views: 288
Size:  77.1 KB
    Quote Originally Posted by wakspiddlevak View Post
    Yes I just updated as well, win 8.1

    Program loads into the "task bar" but when I click it nothing happens. Program window will not come up. So much for bug testing.. lol.

  5. #5
    Join Date
    August 2009
    Location
    Germany
    Posts
    53
    Quote Originally Posted by wakspiddlevak
    Program loads into the "task bar" but when I click it nothing happens. Program window will not come up. So much for bug testing.. lol.
    Try renaming your settings.db to e.g. settings.db.old. TeamSpeak will then create a new and start with a fresh one.

  6. #6
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    Still won't fully open.. Loads to taskbar and can't bring it up.. I uninstalled it and installed 23bit and that does that same thing.. this is not good for me. I'm in a clan and I have to be on TS when I play our game or they will boot us from the clan...

  7. #7
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2

    Angry

    Running Win 8.1 fully updated program only loads to taskbar won't open passed that. I have uninstalled it then reinstalled 2 times and still get the same thing....

    I have TS3 on my new computer with win 8.1 fully updated. and I just updated My TS3 this morning and now it only loads to my taskbar. I click on it in the taskbar and nothing happend.. I have uninstalled and reinstalled it 2 times and still the same thing..
    Last edited by Chris; March 14th, 2014 at 03:58 PM.

  8. #8
    Join Date
    March 2014
    Posts
    8
    still busted, I tried to rename the settings.db and tried to manually connect and still it just shut the program down. Now I did notice that when i hovered over the task bar tray icons It showed about half a dozen TS symbols there like the program was running but when I went to mouse over them they just disapeared.

  9. #9
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    Same problem here, installed the new update and Teamspeak doesn't start anymore :/

  10. #10
    Join Date
    June 2011
    Location
    Germany
    Posts
    4,365
    Did you read the big red text?

  11. #11
    Join Date
    March 2014
    Posts
    1
    Same Here any solutions?
    Quote Originally Posted by wakspiddlevak View Post
    Yes I just updated as well, win 8.1

    Program loads into the "task bar" but when I click it nothing happens. Program window will not come up. So much for bug testing.. lol.

  12. #12
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Did you read the big red text?

    Did work, Thank you

  13. #13
    Join Date
    March 2014
    Posts
    8
    Quote Originally Posted by numma_cway View Post
    Did you read the big red text?
    I wish it were that simple. the only add ons I have are the ones that come with the program and I have disabled all those and still no dice. I haven't added any additional 3rd party add ons. I certainly hope someone can come up with a solution.

  14. #14
    Join Date
    May 2013
    Posts
    2

    3.0.14 - Doesnt start anymore at all

    - even after reinstall

  15. #15
    Join Date
    December 2009
    Location
    Germany
    Posts
    2,354
    Quote Originally Posted by Staazvaind View Post
    - even after reinstall
    Try to start the update.exe in the Teamspeak 3 Client directory again. Maybe that helps.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Ts3 client doesnt log the chat anymore
    By mmuziek in forum Windows
    Replies: 6
    Last Post: April 4th, 2014, 12:13 PM
  2. ts3 server doesnt start anymore
    By Nebu in forum Linux / FreeBSD
    Replies: 3
    Last Post: November 1st, 2010, 10:17 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •