Forum


Notice to all users

We are migrating towards a new forum system located at community.teamspeak.com, as such this forum will become read-only on January 29, 2020

Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2

    Cant conntect to a specific TS server

    A friend can connect to her TS server but cant connect to the community ts.
    3/17/2014 10:54 AM ClientUI Info Connect to server: dhts.tk
    3/17/2014 10:54 AM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    3/17/2014 10:54 AM ClientUI Info Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0 ...See More

    Is the error from her side or the specific ts server?

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Sandie View Post
    3/17/2014 10:54 AM ClientUI Info Connect to server: dhts.tk
    Are you sure the server address-name is dhts.tk ?

    I can't get no resolution for it.

    Note 16:48: Now I get a final IP for it --> 72.5.195.35 --> You could try to connect again, with the name and with the final IP.
    Last edited by PotaBlava; March 17th, 2014 at 03:50 PM. Reason: Note added

  3. #3
    Join Date
    March 2014
    Posts
    2
    Quote Originally Posted by PotaBlava View Post
    Are you sure the server address-name is dhts.tk ?

    I can't get no resolution for it.

    Note 16:48: Now I get a final IP for it --> 72.5.195.35 --> You could try to connect again, with the name and with the final IP.
    Yes, she tried on both. dhts.tk:1337 and 72.5.195.35:1337, I think its a server issue but as I dont have access to the server I cant see what is going on.

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by Sandie View Post
    Yes, she tried on both. dhts.tk:1337 and 72.5.195.35:1337, I think its a server issue but as I dont have access to the server I cant see what is going on.
    I've connected to the server. This is my client log ( Tools --> Client log ):
    Code:
    17/03/2014 18:26:59	ClientUI	Info	Connect to server: dhts.tk	
    17/03/2014 18:26:59	ClientUI	Info	Trying to resolve dhts.tk	
    17/03/2014 18:26:59	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "dhts.tk"=72.5.195.35	
    17/03/2014 18:26:59	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.dhts.tk"	
    17/03/2014 18:27:03	ClientUI	Info	Lookup finished: 72.5.195.35 1337 dhts.tk 0 0	
    17/03/2014 18:27:03	ClientUI	Info	Resolve successful: 72.5.195.35:1337	
    17/03/2014 18:27:03	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    17/03/2014 18:27:03	ClientUI	Info	Initiating connection: 72.5.195.35:1337 dhts.tk	
    17/03/2014 18:27:04	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    17/03/2014 18:27:04	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 20	
    17/03/2014 18:27:05	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    17/03/2014 18:27:05	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    17/03/2014 18:27:06	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    17/03/2014 18:27:06	PermManager	Info	Requesting permissions from server	
    17/03/2014 18:27:10	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    17/03/2014 18:27:10	ClientUI	Info	Disconnected or forced to leave, want autoreconnect = 0	
    17/03/2014 18:27:10	Bookmarks	Info	Disconnect, total time: 4 - 861

  5. #5
    Join Date
    March 2014
    Posts
    3
    This is what I get:
    (I am the one having this issue)

    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Connect to server: dhts.tk
    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Trying to resolve dhts.tk
    3/17/2014 2:46 PM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.dhts.tk"
    3/17/2014 2:46 PM TSDNS Info DNS resolve successful, "dhts.tk"=72.5.195.35
    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Lookup finished: 72.5.195.35 1337 dhts.tk 0 0
    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Resolve successful: 72.5.195.35:1337
    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Blacklist check ok
    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Initiating connection: 72.5.195.35:1337 dhts.tk
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    3/17/2014 2:46 PM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    3/17/2014 2:46 PM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    3/17/2014 2:46 PM ClientUI Info Connect status: Connecting
    3/17/2014 2:47 PM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    3/17/2014 2:47 PM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  6. #6
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by BaronessVonAwesome View Post
    This is what I get:
    (I am the one having this issue)

    17/03/2014 18:27:04 ClientUI Info Connect status: Connecting
    17/03/2014 18:27:04 PktHandler Devel Puzzle solve time: 20
    17/03/2014 18:27:05 ClientUI Info Connect status: Connected

    You resolve the final IP but the server doesn't let you connect --> you don't have the line with Puzzle solve time: 20

    If you can connect to other servers but not this one, better contact with the admin of the server and explain him there is some kind of blocking in this server for your public IP. It seems there's a rule or table or something that is blocking the access to your public IP.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] Specific group required to join specific channel
    By BatelGeuce in forum Permission System
    Replies: 12
    Last Post: January 11th, 2016, 08:52 AM
  2. Replies: 2
    Last Post: November 14th, 2014, 06:31 PM
  3. Granting Talk Power in specific Channels. Need Specific Access.
    By zangetsuslayer in forum Permission System
    Replies: 1
    Last Post: July 2nd, 2014, 08:36 AM
  4. Ignore Password for a specific Channel for a specific Group
    By Nakorson in forum Permission System
    Replies: 4
    Last Post: June 25th, 2010, 02:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •