Forum

Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    March 2014
    Posts
    3

    Package Installer empty info boxes

    Hey,
    I have a problem with the package installer.
    I would like upload the old female voice of the TS3 Beta.
    The package is builted but the textboxes with the informations are empty.
    What I've done wrong?

    Here the package.ini

    Code:
    [package.ini]
    Name = TS3 Beta Soundpack
    Type = Soundpack
    Author = THEReal_Ecoblack & TeamSpeak
    Version = 1.0
    Platforms = win32, win64
    Description = "This is the old better female voice from the TS3 beta."
    [TS3_beta_soundpack.ts3_soundpack]
    package.ini
    sound
      TS3 Beta Soundpack
        settings.ini
        away_activated.wav
    	away_deactivated.wav
    	blocked_user_banned_server_currentchannel.wav
            .
            .
            .
    Last edited by THEReal_EcoBlack; March 21st, 2014 at 08:48 PM.

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by THEReal_EcoBlack View Post
    Hey,
    I have a problem with the package installer.
    I would like upload the old female voice of the TS3 Beta.
    The package is builted but the textboxes with the informations are empty.
    What I've done wrong?
    Are you using Notepad++ as editor? --> This post from Jordi:
    http://forum.teamspeak.com/showthrea...891#post301891

  3. #3
    Join Date
    March 2014
    Posts
    3
    I'am using Notepad++ and in the settings: UTF8 without BOM
    Name:  np++_settings.PNG
Views: 679
Size:  35.2 KB

  4. #4
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by THEReal_EcoBlack View Post
    I'am using Notepad++ and in the settings: UTF8 without BOM
    Well, this is my package
    http://addons.teamspeak.com/director...anslation.html

    and I use notepad++ v4.1.2
    and my selection in 'Format' menu for the package.ini file is:
    Windows
    ANSI
    Show as UTF-8 without BOM

  5. #5
    Join Date
    March 2014
    Posts
    3
    Thank you for your help.
    I've saved it with the normal editor as UTF8 and now it works.

    What's wrong with my Notepad++? (v6.5.4)

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Package installer
    By sbristol21 in forum Bug Reports [EN/DE]
    Replies: 0
    Last Post: January 22nd, 2012, 11:06 PM
  2. Package installer
    By sbristol21 in forum Windows
    Replies: 0
    Last Post: January 22nd, 2012, 11:06 PM
  3. TeamSpeak 3 Package Installer
    By Peter in forum Tools / Web Based
    Replies: 1
    Last Post: December 13th, 2011, 11:20 AM
  4. TeamSpeak 3 Package Installer
    By Peter in forum Skins / Icon & Sound Packs
    Replies: 1
    Last Post: December 13th, 2011, 11:19 AM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •