Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    April 2014
    Posts
    1

    i get dc and cant rejoin

    Hello
    its been few days i have this problem , each time i get log in then i get dc after few minutes, and each time i try to connect after that i keep getting "ERROR" when i try to connect again :/ this is what i get :

    Code:
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Connect to server: aof.hardingonline.se	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve aof.hardingonline.se	
    4/7/2014 3:41 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "aof.hardingonline.se"=79.143.190.46	
    4/7/2014 3:41 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.aof.hardingonline.se"	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 79.143.190.46 8003 aof.hardingonline.se 0 0	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 79.143.190.46:8003	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.143.190.46:8003 aof.hardingonline.se	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	LIMSTOPWATCH onEditMixedPlaybackVoiceDataEvent (recorder): 18 ms 10	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    4/7/2014 3:41 PM	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    4/7/2014 3:41 PM	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Connect to server: aof.hardingonline.se	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Trying to resolve aof.hardingonline.se	
    4/7/2014 3:41 PM	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "aof.hardingonline.se"=79.143.190.46	
    4/7/2014 3:41 PM	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.aof.hardingonline.se"	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Lookup finished: 79.143.190.46 8003 aof.hardingonline.se 0 0	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Resolve successful: 79.143.190.46:8003	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Initiating connection: 79.143.190.46:8003 aof.hardingonline.se	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Connect status: Disconnected	
    4/7/2014 3:41 PM	ClientUI	Info	Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  2. #2
    Join Date
    June 2008
    Posts
    18,012
    Quote Originally Posted by dante696 View Post
    You can connect to a server, but get disconnected after ~18 seconds/after minutes?
    We call this a timeout and this is a network problem there can be several reasons:
    • Your ping or packt loss to that server is to high.
    • Your firewall or security center does block the traffic to that server. Maybe your settings need to a change here?
    • Your router detects the traffic as spam or as an attack. Please check that there is nothing like this running.
    • You could try to disable such settings for testing or set your LAN Ip to DMZ (Remove DMZ after testing!!!!)
    • Maybe your W-Lan conenction is not that good? Try a Lan cable instead for testing.
    • The servers ping or packet loss is for your connection is to high.
    • The server does have more then 1 IP and the hoster did nothing yet, to bind one of his IP's to his server.


    It can work without the IP binding and it can be random, that a user can connect or get's disconnected after 18 seconds.
    Sometimes a user can connect but is stucked in the lobby and the client does not reac to for any user interaction.

    Please try to connect to our test server first. Please try both links under this text for testing.
    Click to connect to the DNS address or Click to connect to the IP address
    I have to quote myself'
    When sending me private messages: Please make sure to include reference link to your forum thread or post.

    TeamSpeak FAQ || What should i report, when i open a client thread?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [Resolved] People rejoin after ban
    By itteam in forum Server Support
    Replies: 51
    Last Post: February 26th, 2019, 04:09 PM
  2. Cannot rejoin after connection timout
    By StirriX in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: January 7th, 2013, 03:18 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •