Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    October 2013
    Posts
    6

    Question [HELP] Error loading plugin (Error code 193)

    Hi there,

    Yesterday I started to take a look at TeamSpeak's Plugins SDK and saw there was a sample project which I tried to compile with v120 (I'm using Microsoft Visual Studio 2013) as I don't have any older version of VStudio.

    As soon as the TeamSpeak starts up and I try to load the plugin, I'm getting an error which code is 193 (appeared in the Client Log). I've searched over Internet about that error code and found the following details for this error: "not a valid Win32 application".

    I don't know what I'm doing wrong, I uploaded the full Visual Studio solution so you can see what's wrong there.

    I would be much appreciated if you could help me

    Thanks in advance,
    UngarMax.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    September 2012
    Posts
    6,061
    Error 193 is when you attempt to load a 32 bit library into a 64 bit application or vice versa. Since the project only has a 32bit Configuration I assume you're using a 64bit client.
    When sending PMs please make sure to include a reference link to the thread in question in the body of your message.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •