Forum

Results 1 to 2 of 2
  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Posts
    1

    "Failed to Connect to Server" Only on One Specified Server

    Since Friday, I have been unable to log in to my friend's TS. None of the information has changed, and I have not been kicked off of the server. In an attempt to fix the problem, he even tried to make me an administrator. It did not work. I still got the same error message. I can connect to other TS servers with no issues. Below is the most recent Client Log. I would appreciate any help you may be able to give me.



    5/5/2014 7:32 AM Info TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)
    5/5/2014 7:32 AM Info SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit
    5/5/2014 7:32 AM Info Using hardware aes
    5/5/2014 7:32 AM Direct Sound Debug setting timer resolution to 1ms
    5/5/2014 7:32 AM Info Loading plugin: appscanner_plugin
    5/5/2014 7:32 AM Info Loading plugin: clientquery_plugin
    5/5/2014 7:32 AM Info Loading plugin: lua_plugin
    5/5/2014 7:32 AM Info Loading plugin: teamspeak_control_plugin
    5/5/2014 7:32 AM Info Loading plugin: test_plugin
    5/5/2014 7:32 AM Info Loading plugin: ts3g15
    5/5/2014 7:32 AM Query Info listening on 127.0.0.1:25639
    5/5/2014 7:32 AM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    5/5/2014 7:32 AM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    5/5/2014 7:32 AM Info *** Time [SERVERVIEWMANAGER]: 102
    5/5/2014 7:32 AM InputDevices Info Input device name: Logitech, Inc. Unifying Receiver
    5/5/2014 7:32 AM InputDevices Info Input device name: Logitech, Inc. Unifying Receiver
    5/5/2014 7:32 AM Input Info Default monitoring enabled
    5/5/2014 7:32 AM Info *** Time [MAINWINDOW]: 429
    5/5/2014 7:32 AM Info *** Time [INIT]: 430
    5/5/2014 7:32 AM ClientUI Info Qt version: 5.2.1
    5/5/2014 7:32 AM ClientUI Info Using configuration location: C:\Users\Owner\AppData\Roaming\TS3Client\settings. db
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Last update check was: Sun May 4 18:36:11 2014
    5/5/2014 7:33 AM Info Checking for updates...
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info DNS resolve successful, "update.teamspeak.com"=176.9.148.78
    5/5/2014 7:33 AM Info Update check, my version: 1394624943, latest version: 1394624943
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Connect to server: fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Trying to resolve fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info DNS resolve successful, "fr01.gameservers.com"=62.67.42.152
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.fr01.gameservers.com"
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Lookup finished: 62.67.42.152 9555 fr01.gameservers.com 0 0
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Resolve successful: 62.67.42.152:9555
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Blacklist check ok
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Initiating connection: 62.67.42.152:9555 fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 960
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info LIMSTOPWATCH onEditMixedPlaybackVoiceDataEvent (recorder): 21 ms 10
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug RenderDeviceContext inner loop lasted > 20 ms 22
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Devel DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-enter
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS Buffer size: 896
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS:penDevice-leave
    5/5/2014 7:33 AM PreProSpeex Info Speex version: speex-1.2beta3
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-enter
    5/5/2014 7:33 AM Windows Audio Session Debug WAS::startDevice-leave
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Connect to server: fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Trying to resolve fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.fr01.gameservers.com"
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info DNS resolve successful, "fr01.gameservers.com"=62.67.42.152
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Lookup finished: 62.67.42.152 9555 fr01.gameservers.com 0 0
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Resolve successful: 62.67.42.152:9555
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Blacklist check ok
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Initiating connection: 62.67.42.152:9555 fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect to server: fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Trying to resolve fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:34 AM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.fr01.gameservers.com"
    5/5/2014 7:34 AM TSDNS Info DNS resolve successful, "fr01.gameservers.com"=62.67.42.152
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Lookup finished: 62.67.42.152 9555 fr01.gameservers.com 0 0
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Resolve successful: 62.67.42.152:9555
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Blacklist check ok
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Initiating connection: 62.67.42.152:9555 fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0

  2. #2
    Join Date
    January 2010
    Location
    El Prat de Llobregat (Barcelona, Spain)
    Posts
    2,698
    Quote Originally Posted by DOc_Longstride View Post
    5/5/2014 7:33 AM ClientUI Info Trying to resolve fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.fr01.gameservers.com"
    5/5/2014 7:33 AM TSDNS Info DNS resolve successful, "fr01.gameservers.com"=62.67.42.152
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Lookup finished: 62.67.42.152 9555 fr01.gameservers.com 0 0
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Resolve successful: 62.67.42.152:9555
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Blacklist check ok
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Initiating connection: 62.67.42.152:9555 fr01.gameservers.com
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect status: Connecting
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect status: Disconnected
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Failed to connect to server, want autoreconnect = 0
    5/5/2014 7:34 AM ClientUI Info Connect to server: fr01.gameservers.com
    Well, I have connected
    Code:
    05/05/2014 15:50:58	ClientUI	Info	Connect to server: fr01.gameservers.com	
    05/05/2014 15:50:58	ClientUI	Info	Trying to resolve fr01.gameservers.com	
    05/05/2014 15:50:58	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.fr01.gameservers.com"	
    05/05/2014 15:50:58	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "fr01.gameservers.com"=62.67.42.152	
    05/05/2014 15:51:02	ClientUI	Info	Lookup finished: 62.67.42.152 9555 fr01.gameservers.com 0 0	
    05/05/2014 15:51:02	ClientUI	Info	Resolve successful: 62.67.42.152:9555	
    05/05/2014 15:51:02	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    05/05/2014 15:51:02	ClientUI	Info	Initiating connection: 62.67.42.152:9555 fr01.gameservers.com	
    05/05/2014 15:51:03	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    05/05/2014 15:51:03	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 21
    Your client resolves the same final IP as mine then probably it's some rule in fr01.gameservers.com that it's blocking the access from your public IP.

    Just for discarding, try to connect indicating directly the final IP an port --> 62.67.42.152:9555

    If your public IP is dynamic, also you could try disconnecting + wait a minute + connecting the router (this will assign you other public IP) and try to connect again.

    If the issue stills persits, then you or some admin of your server should contact with the hoster for clarifying if your public IP it's been blocked in fr01.gameservers.com or in this particular server fr01.gameservers.com:9555.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 0
    Last Post: February 28th, 2015, 03:00 PM
  2. Replies: 16
    Last Post: November 6th, 2014, 01:47 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: January 1st, 2014, 10:28 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: January 17th, 2013, 09:37 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •