Forum

Results 1 to 1 of 1
  1. #1
    Join Date
    May 2014
    Posts
    2

    Push to talk not working.

    I posted on another thread but it got resolved without no solution. I have tried everything, used 3 different microphones, reinstalled teamspeak 3, tried making a different profile which was active on the server settings. The setup test picks up my microphone and so does mumble,ventrillo and skype.

    I have windows 7 64bit, hp mouse and I am using acer aspire 5750.

    So yeah everything is on default and it is the same as it is on my server. None of hthe other threads I have seen have any real solutions that can help me.

    Here is a client log, I forgot to post it.

    Code:
    30/05/2014 10:29		Info	TeamSpeak 3 Client 3.0.14 (2014-03-12 11:49:03)	
    30/05/2014 10:29		Info	SystemInformation: Windows 7 SP1 (7601) x64 (AMD or Intel) Binary: 32bit	
    30/05/2014 10:29		Info	Using hardware aes	
    30/05/2014 10:29	Direct Sound	Debug	setting timer resolution to 1ms	
    30/05/2014 10:29		Info	Loading plugin: appscanner_plugin	
    30/05/2014 10:29		Info	Loading plugin: clientquery_plugin	
    30/05/2014 10:29		Info	Loading plugin: lua_plugin	
    30/05/2014 10:29		Info	Loading plugin: teamspeak_control_plugin	
    30/05/2014 10:29		Info	Loading plugin: test_plugin	
    30/05/2014 10:29		Info	Loading plugin: ts3g15	
    30/05/2014 10:29	Query	Info	listening on 127.0.0.1:25639	
    30/05/2014 10:29	Overwolf	Debug	Detected Overwolf start	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    30/05/2014 10:29	Input	Info	Keyboard & mouse monitoring enabled	
    30/05/2014 10:29		Info	*** Time [MAINWINDOW]: 252	
    30/05/2014 10:29		Info	*** Time [INIT]: 253	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Qt version: 5.2.1	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Using configuration location: C:\Users\Waz\AppData\Roaming\TS3Client\settings.db	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Last update check was: Fri May 30 04:54:20 2014	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Connect to server: tseu3.vilayer.com	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Trying to resolve tseu3.vilayer.com	
    30/05/2014 10:29	TSDNS	Info	SRV DNS resolve unsuccessful for "_ts3._udp.tseu3.vilayer.com"	
    30/05/2014 10:29	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.tseu3.vilayer.com"	
    30/05/2014 10:29	TSDNS	Info	No SRV TSDNS found at "_tsdns._tcp.vilayer.com"	
    30/05/2014 10:29	TSDNS	Info	DNS resolve successful, "tseu3.vilayer.com"=94.23.224.71	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Lookup finished: 94.23.224.71 10029 tseu3.vilayer.com 0 0	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Resolve successful: 94.23.224.71:10029	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Blacklist check ok	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Initiating connection: 94.23.224.71:10029 tseu3.vilayer.com	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Devel	DeviceDeleteList::waitForDeletes - leave	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 896	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::openDevice-leave	
    30/05/2014 10:29	PreProSpeex	Info	Speex version: speex-1.2beta3	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::startDevice-leave	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-enter	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS Buffer size: 960	
    30/05/2014 10:29	Windows Audio Session	Debug	WAS::associateAECDevice-leave	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Connect status: Connecting	
    30/05/2014 10:29	PktHandler	Devel	Puzzle solve time: 8	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Connect status: Connected	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Connect status: Establishing connection	
    30/05/2014 10:29	ClientUI	Info	Connect status: Connection established	
    30/05/2014 10:29	PermManager	Info	Loading permissions from cache	
    30/05/2014 10:30	Input	Info	Keyboard & mouse monitoring disabled	
    30/05/2014 10:30	Input	Info	Default monitoring enabled
    Last edited by Chris; June 2nd, 2014 at 08:39 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Push-To-Talk Not working
    By CatNipples in forum Client Support
    Replies: 1
    Last Post: October 6th, 2014, 08:02 AM
  2. [Resolved] Push to Talk not working at all
    By Knubinator in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: July 20th, 2012, 07:41 PM
  3. [Resolved] Push-To-Talk Not Working
    By jbuss112 in forum Windows
    Replies: 2
    Last Post: June 24th, 2012, 12:00 AM
  4. [Resolved] Push to talk not working
    By Bau Sphinx in forum Windows
    Replies: 12
    Last Post: August 30th, 2011, 06:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •